Indlæser
Vi beklager, men vores nye webshop kræver, at du igen opretter dig som bruger, selvom du allerede var oprettet hos Witzel Hobby.

Privatlivspolitik

 

Witzel Hobby er sit ansvar bevidst, når forretningen anvender dine personlige oplysninger til at levere de varer, som du ønsker. Vores fortrolighedspolitik beskriver, hvorledes vi indsamler og bruge dine personlige oplysninger.

 

 Indhold

-           Hvilken information indsamler Witzel Hobby om dig

-                            Hvorledes anvendes dine informationer

-                            Hvor længe opbevares de

-                            Adgang til dine informationer og rettelser

-                            Ændringer i vores fortrolighedspolitik

-                            Sådan kommer du i kontakt med os

 

Hvilke informationer indsamler Witzel Hobby

Når du køber eller anmoder om en af vores serviceydelser.

Witzel Hobby indsamler kun de informationer om dig, som du aktivt stiller til rådighed for os, når du handler i webshoppen, samt når du opretter en konto i webshoppen. Brug af webshoppen bliver indsamlet via cookies (se nederst i dokumentet). Vi indsamler følgende ved en bestilling i webshoppen: 

E-mail Navn Adresse  Telefon nr.

Købshistorik

SMS-nummer

 

Hvorledes anvendes dine informationer

Vi indsamler de nødvendige informationer om dig til at vi kan gennemføre din ordre, administrere din konto, og hvis du tillader det, sende dig e-mails med nyheder, tilbud, ny viden og inspiration, vi tror, vil kunne interessere dig. Dette inkluderer optimering af webshoppen, betalingsløsning i webshoppen (se nedenfor), fremstilling af specialvarer fra vores leverandører og fragtfirmaer, der leverer dine varer fra os. Disse firmaer bruger udelukkende oplysningerne til service for dig, og gemmer ikke oplysningerne efterfølgende.

Witzel Hobby deler og sælger ikke dine personlige oplysninger videre til markedsføring.

Witzel Hobby skal gøre opmærksom på, at børn, som ikke er fyldt 13 år, kan ikke benytte sig af web-shoppen!

 

Hvor længe opbevarer Witzel Hobby dine personoplysninger?

  • Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

  • Ved bestillinger og køb gemmer vi de oplysninger, som du har afgivet, i indtil 5 år (Skat). Herefter slettes oplysningerne.

 

Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi beskytter dine personoplysninger og har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

 

Hvem deler Witzel Hobby dine personoplysninger med?

It-system leverandører: Når vi behandler dine data i et it-system, er der reelt tale om en behandling af personoplysninger foretaget af tredjepart. Det skyldes, at systemleverandøren har mulighed for at yde support på systemet, og dermed også tilgå data på vores opfordring.

Udbydere af betalingsløsninger: Vi anvender Dansk Internet Betalings System (DIBS, www.dibs.dk) i forbindelse med dine køb af varer og betaling med kreditkort. Såvel DIBS som Witzel Hobby er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System.

Ved bestillinger og køb gemmer vi de oplysninger, som du har afgivet, i indtil 5 år (skattevæsnet). Herefter slettes oplysningerne.

Ud over gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.

 

Få adgang til din information og rettelser: Du har ret til at få en kopi af den information, vi har på dig. Hvis du ønsker en kopi, bedes du skrive en mail til witzelhobby.dk. Vi ønsker at sikre os, at dine personlige informationer er korrekte og opdaterede, derfor kan du til enhver tid bede os rette, eller slette den information du synes er forkert.

 

Dine rettigheder

I henhold til Databeskyttelsesloven samt Persondataforordningen, har du som registreret en række rettigheder.

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig

  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig

  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme

  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne

    Ovenstående kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder, immaterielle rettigheder eller andre retlige forpligtelser der går forud for ovenstående rettigheder.

    Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi gemmer på netop dig, kan du besøge vores hjemmeside, hvor du også kan anmode om at få dine oplysninger slettet samt tilbagekalde samtykker til en given behandling.

    Witzel Hobby kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, om oplysninger som er påkrævet pga. retlig forpligtelse.

    Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Witzel Hobby bestræber sig på at besvare alle anmodninger inden for 30 dage efter modtagelsen.

     

    Ændringer i vores fortrolighedspolitikVi gennemgår med jævne mellemrum vores fortrolighedspolitik, og vil opdatere denne side hvis der kommer ændringer. Denne fortrolighedspolitik er senet opdateret d. 23. maj 2018.  

    Fortrolighedspolitikken er i følge GDPR lovgivningen.

     

    Sådan kommer du i kontakt med os

    Skriv en e-mail til: witzelhobby.dk, eller

    Ring til os på tlf: 40459230 på hverdage mellem kl. 10.00 - 15.00.

    Adresse: Bøgedevej 12, Sliminge, 4100 Ringsted

     

    Cookies

    Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Vi anvender cookies for at tilpasse indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere trafikken. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at klikke dig ind på “Cookiedeklaration” på de respektive hjemmesider, eller ved at slette dine cookies.

Mange kunder er interesseret i disse
Camilla & Esbens hus med tegltag

Camilla & Esbens hus med tegltag

DKK 298,00

Mere
Glue´n´Glaze 50 ml.

Glue´n´Glaze 50 ml.

DKK 73,00

Mere
Roket Card Glue 50 ml.

Roket Card Glue 50 ml.

DKK 69,00

Mere