Handelsbetingelser

Priser Betaling | LeveringReklamation | Fortrydelse | Retur

Priser: Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er uden moms for lande uden for EU (inklusiv Grønsland og Færøerne).
Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Betaling: Witzel-Hobby modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort m.fl. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Witzel-Hobby krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. For nærmere information om sikkerhed ved betaling via internette henvises til forsidens punkt "Detailoplysninger".
Du kan også vælge at foretage en bankoverførelse eller betale kontant på afhentningsstedet.

Levering: Witzel-Hobby leverer typisk indenfor 1-5 hverdage efter vi har modtaget betalingen, dog kan leveringstiden på specielle produkter være længere.
Bemærk: Vandbaseret lime sendes ikke i perioder med frostvejr.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid.

Leveringsbetingelser:
Vi tillægger din ordre forsendelsesgebyr efter Post Danmarks gældende takster.
Levering til Grønland og Færøerne foregår med skib.

Transportgaranti: Alle varer, vi sender til dig, er transportforsikrede. Hvis du opdager en skade på postkontoret, skal du anmelde den der. Ser du først skaden, når du er kommet hjem og har åbnet pakken, anmelder du skaden til os. Vi bærer risikoen ved transporten af leverancer fra os. Ved eventuelle returforsendelser til os, bærer du ansvaret for forsendelsen.

Leveringsgaranti: Hvis det produkt, du har bestilt, findes på lager, går der ca. 1-5 dage, før du modtager pakken indefor Danmarks grænser. I højsæsonen kan det tage lidt længere tid. Hvis en vare er midlertidig udsolgt, sender vi den til dig senere uden ekstra omkostninger for dig. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Reklamationsret: Som kunde har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Anvendelse af reklamationsretten: Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Witzel-Hobby inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunder opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl og/eller mangler i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af ekspeditionstiden grundet fejlsøgning. Varer der ikke er dækket reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Witzel-Hobbys udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl: Ved returnering af defekte eller forkerte varer til Witzel-Hobby, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Gebyret er kr. 350 pr. time inkl. moms. Gebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Forsvarlig returnering: Alle produkter, der returneres til Witzel-Hobby, skal være forsvarligt indpakket.
Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

Fortrydelsesret: Ved køb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostDanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varens embalage ikke har været åbnet. Hvis varen ikke tilbageleveres i uåbnet stand, bliver varen værdisat skønsmæssigt af Witzel-Hobby ud fra en mulig salgsværdi.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor der vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen.
Hvis kunden anvender sin fortrydelsesret, betaler kunden egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.
Vare der tages hjem på bestilling, tages IKKE retur.


Sådan returnerer du varen: Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:
1. Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsenet opmærksom på, at de straks kan returnere varen til Witzel-Hobby.
2. Du kan modtage varen fra postvæsenet, og efterfølgende inden for de 14 dage returnere varen til Witzel-Hobby. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Witzel-Hobby.
Returner ikke pakker over 10 kg, vejer vare mere end 10 kg, bedes du kontakte os.

Adressen er:
Witzel-Hobby
Bøgedevej 12, Slimminge
4100 Ringsted

Det beløb som fremgår af fakturaen returneres.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Witzel-Hobby anbefaler, at varen returneres via PostDanmark, og varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostDanmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Witzel-Hobby. Yderligere har du som kunde mulighed for, at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Witzel-Hobby.

Er du i tvivl: Såfremt der er spørgsmål til ovenstående, anbefaler vi, at der rettes henvendelse til info@witzelhobby.dk.

Witzel-Hobby tager forbehold for eventuelle fejl på hjemmesiden.

Copyright © Witzel-Hobby